Bekijk de foto's

Hét kennisevent van het jaar

Bij Future Lab ‘All about you’ nemen we je mee in de wereld van morgen! Het kennisevent waar je écht wat van opsteekt met tips waar je direct mee aan de slag kunt. Een energieke, leerzame en leuke dag voor iedere vakliefhebber!

Bekijk de aftermovie

Terugblik

Was jij erbij? Op ons nieuwste ééndaagse evenement: Future Lab! Een prachtige dag vol inspirerende sprekers en workshops helemaal gericht op de salon van nu en in de toekomst.


Blokkenschema

Check hier het tijdsschema en kies jouw favoriete spreker(s)!Renske Mennen | Trends of Tomorrow
Renske Mennen is trendwatcher binnen de Beauty & Lifestyle branche. 24/7 staat haar radar aan om de nieuwste trends en ontwikkelingen te ontdekken. Zij neemt jou tijdens ‘Trends of Tomorrow’ mee in de gedachten van de consument van de toekomst: wat zijn de toekomstige wensen op het vlak van cosmetica, beauty en well-being. Wat voor productontwikkelingen zijn er, en hoe kun je met jouw bedrijf inspelen op deze veranderende behoeften in de maatschappij zodat jij future-proof blijft.


Marcelline Goyen | Allergie? Darmtherapie!

Stel, je hebt een klant met een allergie. Geef je deze klant dan ook advies over de juiste voeding? ‘Een gezonde huid komt zowel van buiten als van binnenuit’. Dat is het motto van huidtherapeut Marcelline Goyen. Tijdens haar lezing ‘Allergieën en Voeding’ vertelt ze je alle ins & outs over de relatie tussen huidproblemen en de darmen. Zou het niet mooi zijn als jouw klanten nog meer gaan stralen?

 

 Roeland ten Napel | De beste reclame
Dat zijn natuurlijk jouw klanten! En je wilt dat zij tevreden zijn, héél tevreden. Want er is natuurlijk geen betere reclame dan mond-tot-mond reclame. Maar hoe doe je dat? Roeland ten Napel is een expert op het gebied van hostmanship en vertelt je tijdens de workshop ‘Hoe scoor je hoger dan een 8 bij je klant?’ hoe je hieraan kunt werken. Maar laten we nog een belangrijke groep ambassadeurs niet
vergeten.. jouw medewerkers! Leer hoe je de eerste stappen kunt zetten naar amba
ssadeurs voor jouw salon.

 

 

HUYD Expertisecentrum | Effectief en Professioneel
Huidkanker kan een leven drastisch veranderen. Wat is het en hoe kun jij als salon de klant helpen om dit te voorkomen? Gastsprekers Kim van der Meer en Roos Visser van HUYD Expertisecentrum vertellen jou tijdens ‘Herken Huidkanker’  hoe je de verschillende vormen van huidkanker kan herkennen en wat de verwachtingen voor de toekomst zijn.

 

 

Patrick van Gemst | Techniek in de toekomst
Met welke technieken voor huidveroudering werk jij in jouw salon? Misschien wil je hiermee starten of zorgen dat je op de hoogte blijft van de laatste inzichten. Patrick van Gemst spreekt tijdens ‘Meet the future of Skin Rejuvenation’ over hoe de nieuwste technieken werken en wat ze vernieuwend maakt ten opzichte van de oudere technieken.


LOCATIE

Summery Cosmedical Group - Bokdamsweg 1, 7627 NC Bornerbroek